Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2015 14:09 - Рибни котлети
Автор: to4ilka Категория: Рецепти   
Прочетен: 4476 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 23.03.2015 14:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageЕеее,няма по-вкусно нещо от пържени рибни котлети с картофена салатка!Чакай викам си да ви "светна" по въпроса както мен ме "светнаха" преди няколко години!От тогава не купувам риба цяла да се занимавам с транжиране,чистене,не,освен ако не я пека,разбира се...Степенувам ги така:на първо място котлети от сом-само централен хрущял,няма костички,яде се заедно с кожицата+ бонус подкожна тлъстинка,демек Омега 3 киселини,както е модерно да се вика сега;на второ място котлети от шаран-вкуснотияяяя,голяма!Има малко костички тук-таме,но се преживява,те са дебелички и се виждат и усещат,не е страшно;и не на последно място,защото са пък най-евтини-котлет от бял амур,ммм,мммм,също извънредно вкусничко!Купувате,изваждате тиганя,наливате олио,котлончето на мах и в чиния-брашно,сол,куркума за цвят,дивисил,черррно пиперче и маалко кимионче,това е!Топим от двете страни,пържим,внимавайте с това пържене-от едната страна 4 минутки,от другата 2-3.Поднасят се с картофена салатка и лимонче,относно питието не се наемам да давам съвети!:)))



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. donchevav - Обожавам риба! Правя рибните ко...
23.03.2015 19:36
Обожавам риба! Правя рибните котлети с брашно и яйца, на по-постните риби слагам и кашкавал в панировката. Ще опитам с коркума и девисил - сигурна съм, че ще бъде хубаво! Поздрави, мила Галя! Прегръдка!
цитирай
2. makont - Уффф, ако ти кажа, че не обичам риба....
23.03.2015 20:48
Няма да мина за изтънчена, обаче не обичам да лъжа. Може да ме примами само хрупкаво изпържен дунавски сом, сафрид, пъстърва или хамсийка, в краен случай цаца. Със студена биричка /защото и бира не обичам/, в горещ летен ден. Усмивки от мен и прочети отговора в моя постинг на твоя коментар. Надявам се на хубав край, като при мен. Прегръдки и спокойна нощ!
цитирай
3. to4ilka - Благодаря ви
24.03.2015 00:34
за хубавите думи,скъпи мои виртуални дружки,всичко прочетох и всичко видях...Има все още някой,който не обича риба??Трябва да се поправи това!Няма по-хубава храна за мен от рибата-не можеш да я натъпкаш с хормони,затова е лукс!Изключвам риби от специални развъдници,то затова сьомгата не я долюбвам много,ама...нека я имам и нея-не и прощавам!
цитирай
4. marrta - чудесно ми изглежда!
08.04.2015 20:58
Навремето често сме похапвали котлети от акула, сом не съм опитвала, нито амур. Трябва да пробваме. Отказах се да панирам пангасиус, намирисваше на тиня на домашните, и сме ограничили потребяването на риба до един хек за пържене и една скумрия за печене...рядко пъстърва
цитирай
5. to4ilka - Към marrta
14.04.2015 13:23
Едно рибно предложение,което е много простичко и го има навсякъде,където се обърнеш-любимата скумрийка!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: to4ilka
Категория: Рецепти
Прочетен: 534373
Постинги: 144
Коментари: 247
Гласове: 700
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930