Постинг
29.05.2016 13:47 -
Агнешко със спанак
Днес имам ново предложение...Агнешко спанак.Изчистете си хладилника от Великденските меса,не бива да стоят повече от месец.Предишния ден си сварете месото с морковчета,лук и подправки,а на следващия ден го направете ето така...Вземате готов измит изчистен спанак 500 гр...сега ще питате :Откъде?Който търси,намира,е моят отговор!Има го,има го,не е далеч от вас!В тенджерка нарязвате на дребно една глава лук кромид,настъргвате един морков,олио-не много,солчица за вкус,задушавате-не много,добавяте и нарязания спанак,намалявате котлончето на 2...ако не сте го направили досега,и...да се задушава там,докато стане наполовина тази зелена маса и се поизпари водата в нея.Забърквате вътре и едно малко бурканче смлени домати или една дървена лъжица доматено пюре-по усмотрение,и...добавяте месото с бульона!Това е всичко!Оставяте да се съединят нещата,надробявате магданозец една връзка,който обича,след като е станала една хубава тъмнозелена кашичка поръсвате отгоре брашно навсясъде така..около 1-2 мм да стане и похлупвате капака...изключвате котлона...отивате за хляб,маалко си говорите със съседката,..е,стига!Вече може да се консумира,разбъркайте,сложете си в чиния смело,отгоре 1-2 лъжици кисело мляко и в никакъв случай не слагайте допълнително!Вредно е!
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене