Постинг
06.05.2015 22:10 -
Печено агнешко бутче със спагети
Ето сега чета мислите на всеки от вас:"Изхаби си агнешкото..."Така е,мили приятели,няма го,изхаби се,та се не видя...няма даже и помен от него!И аз като вас бях Тома Неверни и дълги години се съпротивлявах на това нетипично за нас,българите ядене,но го повтарям и потретвам,и пак и пак...Много е вкусно!Освен агнешко бутче,което слагате с подправки и сол в тава с повече вода,ви трябват и по-качествени спагети 500гр,които са с яйца и от сорта на талятелите-плоски на вид.Набавете си и един голям буркан смлени домати консерва и сте готови за експеримента!Фурната на силно и печете бутчето заедно с доматите толкова часа,колкото килограма ви е месото като половин час преди да го махнете начупвате от двете страни спагетите на половина.По време на печенето оставете да хване кора и го завийте с фолио,отхлупете,сложете спагетите и пак го захлупете с фолиото.Това е цялата работа,не е голяма играта и е вкусно!
Няма коментари
Търсене