Постинг
17.05.2014 14:11 -
Свинско с грах
Автор: to4ilka
Категория: Рецепти
Прочетен: 2078 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 17.05.2014 14:47
Прочетен: 2078 Коментари: 0 Гласове:
1
Последна промяна: 17.05.2014 14:47
....Но то може да бъде и телешко с грах,пилешко с грах,и каквото искате месо с грах.А това вкусничко ядене ще ви го предложа по моя начин днес.Нарязвате месото на парчета и с малко цели зрънца чер пипер и водичка го слагаме в съда,в който ще готвим.посоляваме и...започваме да си пием коктейлчето и да си говорим с гостите...например за световвната политика или нещо от този сорт.От време навреме като замирише на вкусно се сещате и отхлупвате да видите месото...дано не е загоряло!И така около 1 час.После изваждате с решетъчната лъжица готовото месо и в същия съд добавяте нарязана на дребно главичка лук,настърган морков,малко олио и вода и половин кг пресен грах.Сега го има в изобилие навсякъде.Тези зеленчуци се задушават до готовност добавяте малко домати в какъвто и ще да е вид,връщате месото,бучка масълце-върви на граха-и доливате вода.Този път малко повече-да бъдат облети ингредиентите.Ври до омекване на всичко,то впрочем трябва да е готово вече и нарязваме китка магданоз или копър.Преди да махнем яденето от котлона поръсваме с брашънце и оставяме захлупено десетина минути.Това е!
Няма коментари
Търсене